Cynthia Franken acupunctuurtherapeut

Over Cynthia Franken

Naast mijn beroep als verpleegkundige kwam ik in aanraking met de Oosterse geneeswijzen en de onderliggende filosofie. Hierin vond ik een benadering en wijze van genezen die ik in de reguliere geneeskunst vaak miste. Aandacht en tijd voor de mens in zijn geheel. Lichaam en geest. In de context ook van zijn- of haar omgeving. Meer over het consult.

Ik ging vervolgens studeren aan de Anglo Dutch Institute for Oriental Medicine en ben aldaar afgestudeerd als acupuncturist.
Sindsdien heb ik verschillende nascholingen gevolgd op het gebied van kruidengeneeskunde, ooracupunctuur (auriculotherapie) en SiVas-polsdiagnostiek.

Op dit moment volg ik de specialisatie Gynaecologie aan de Academie voor Chinese Geneeswijzen Qing Bai en Dr Tan Balance Methode zowel voor lokale pijnklachten als interne klachten.
Ik werk vanuit een brede kijk op gezondheid en streef naar het bevorderen van een goede samenwerking met verschillende behandelaars, waaronder huisartsen en fysiotherapeuten. Chinese geneeswijze kan goed gecombineerd worden met reguliere geneeswijze omdat juist de verschillen in de geneeswijzen en benadering elkaar goed kunnen aanvullen. Op deze wijze kan een zo compleet mogelijk beeld- en behandeling verkregen worden ten behoeve van de cliƫnt. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur. (NVA) Dit is een beroepsorganisatie van professionele therapeuten. Alle leden hebben een volwaardige HBO-opleiding in Traditionele Chinese geneeskunde en Westerse Medische Basiskennis afgerond en hebben de verplichting regelmatig deel te nemen aan na- en bijscholingen.

Afspraak maken met Cynthia Franken

PRAKTIJK ACUPUNCTUUR CYNTHIA FRANKEN

Gezondheidscentrum Goverwelle

Middenmolenplein 1, 2807 GW Gouda

Tel: 06 37 40 99 23

Aanwezig:

Maandag overdag en/of avond

Woensdag overdag en/of avond

Info

Een verwijsbrief van uw huisarts is niet nodig. Betaling met behulp van een Pin- automaat.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden acupunctuur geheel of gedeeltelijk uit het aanvullende verzekeringspakket.

Tot 24 uur van tevoren kan een afspraak kosteloos worden afgezegd. Daarna kan de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

Klachtenprocedure

Informatie: Zorggeschil

Lidmaatschappen

Lid: Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA)

Lid: Bigregister: BIG registratie

UA-84536540-1